Corona update; Heropening van de praktijk

Beste bezoekers van tandartsenpraktijk Bas Hengeveld,

Ivm onduidelijkheid over de heropening van onze praktijk het volgende bericht;

Een paar weken geleden, op 15 maart, kregen wij het bericht van onze beroepsorganisatie, de KNMT, dat wij onze deuren moesten sluiten. Dit om onze verantwoordelijkheid te nemen in het tegengaan van de verspreiding van het Corona virus en ook uit bescherming voor u en ons zelf. Later die week sloot de overheid zich hierbij aan.

Op dinsdag 31 maart werd er tijdens de persconferentie van de overheid aangegeven dat deze periode verlengd werd tot dinsdag 28 april.

Het verbaasde ons dan ook ten zeerste dat er afgelopen woensdag berichten in de pers verschenen dat wij maandag aanstaande weer open mogen gaan. Begrijp ons niet verkeerd, wij willen niks liever, maar het is af en toe een beetje lastig te volgen wat wij nu moeten doen. Aangezien het voor ons al verwarrend is, kunnen wij ons voorstellen dat het voor u al helemaal niet meer te snappen is.

Daarom hebben wij besloten, in overleg met de beroepsvereniging, om in ieder geval dicht te blijven tot en met dinsdag 21 april aanstaande. Niet omdat wij dat heel graag willen maar om te horen wat de uitkomst is, van de persconferentie die ’s avonds plaats vindt. Als het kan, onder de voorwaarden van het RIVM en de (al jaren bij ons beroep) bestaande hygiënemaatregelen, hopen wij zo snel mogelijk na deze persconferentie weer open te gaan.

Tot die tijd wachten wij af. En mocht u spoedklachten hebben, kunt u altijd contact met ons op nemen. Wij staan voor u klaar. Tel: 0495 550360

Wordt vervolgd.

Team tandartsenpraktijk Bas Hengeveld

Contactgegevens

Emmasingel 87 - 6001 BB Weert 0495 55 03 60 info@bashengeveld.nl

Openingstijden

Ma. di. wo. en do.08:15 - 17:00 uur
Vrijdag 08:15 - 16:30 uur
Zaterdag en zondaggesloten
Pauze op ma. t/m do.12:30 - 13:15 uur