Tandartsenpraktijk Bas Hengeveld bestaat 20 jaar!

Vandaag precies 20 jaar geleden, opende Tandartsenpraktijk Bas Hengeveld zijn deuren aan de Hegstraat 6 in Weert; een antwoordapparaat, een tandartsstoel en een assistente. Dat was het!

Overdag werkte Bas fulltime in andere praktijken en ‘s avonds werd het antwoordapparaat afgeluisterd en werden zijn “eigen patiënten” geholpen. Na precies een jaar kon Bas volledig aan de slag in Weert.

Toen de praktijk aan de Hegstraat uit zijn jasje groeide, werd er een nieuw pand gevonden aan de Emmasingel 87. Er was ruimte voor meer behandelstoelen, een extra tandarts, een mondhygiëniste, meer assistentes en af en toe een stagiaire.

Ondanks de verhuizing bleef (en blijft) persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt een belangrijk speerpunt. Ook kwaliteit stond (en staat) hoog in het vaandel. Drie jaar geleden werd daarom het kwaliteitskeurmerk ISO 9001 behaald. Jaarlijks wordt dit door een externe partij getoetst.

Begin dit jaar hebben ruim 240 bezoekers van de praktijk, op ons verzoek, een waardering achter gelaten op www.zorgkaartnederland.nl  met een gemiddeld cijfer van 9,4.

Nu 20 jaar later zijn wij apetrots op wat er staat en wat wij bereikt hebben. Dit was uiteraard niet gelukt zonder ons geweldige team waarmee wij dagelijks samenwerken maar uiteraard ook niet zonder het vertrouwen van onze patiënten.

Daarom graag een heel groot woord van dank. Heel erg fijn dat u ons nog steeds weet te vinden. Wij doen onze uiterste best om u iedere dag weer van goede tandheelkunde te voorzien. Dit, samen met persoonlijke aandacht maakt de praktijk hopelijk een fijne plek om te komen. ( ook al snappen wij natuurlijk maar al te goed dat u aan andere uitjes de voorkeur geeft. ?)

Op naar de 25!

 

Vriendelijke groet, Bas en Kiki

Contactgegevens

Emmasingel 87 - 6001 BB Weert 0495 55 03 60 info@bashengeveld.nl

Openingstijden

Ma. di. wo. en do.08:15 - 17:00 uur
Vrijdag 08:15 - 16:30 uur
Zaterdag en zondaggesloten
Pauze op ma. t/m do.12:30 - 13:15 uur