Onze medewerkers

EEN PROFESSIONEEL TEAM

Uw stralende lach is onze zorg, voor nu, maar zeker ook voor later. Een mooi en gezond gebit is belangrijk voor iedereen. U voorkomt veel problemen met het gezond houden van uw gebit. De medewerkers van tandarts Bas Hengeveld helpen u hierbij.

Drs. Bas Hengeveld
Tandarts

BIG 89049064002

Bas is in 1998 afgestudeerd aan de ACTA, Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Na zijn studie is Bas begonnen in een groepspraktijk te Rotterdam, waarna hij een aantal jaren werkte in een praktijk in Echt en Neerbeek. Tijdens deze periode droeg hij ook zorg voor de tandheelkundige zorg van de verstandelijk gehandicapte patiënten van de Pepijnkliniek te Echt.

In september 2001 heeft Bas, met een vrije vestiging, zijn eigen praktijk geopend in de Hegstraat te Weert. Aangezien hier geen uitbreidingsmogelijkheden aanwezig waren, is hij in mei 2006 met zijn team verhuisd naar het pand aan de Emmasingel.

Bas is algemeen practicus met speciale interesse voor kroon- en brugwerk, implantologie en angstpatiënten.

Bas is lid van de beroepsvereniging KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) en staat ingeschreven in het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen)

Meer informatie over tandarts

Drs. Wouter Simonis
Tandarts

BIG 09041401602

Wouter is in 1993 afgestudeerd aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Daarnaast is hij afgestudeerd jurist met als specialisaties strafrecht en gezondheidsrecht.

Na zijn tandartsopleiding heeft Wouter eerst gewerkt in diverse praktijken in Nederland. Van 1996 tot 2009 heeft hij een eigen tandartspraktijk gevoerd in Roermond. Tussen 2009 en 2019 heeft hij  2 dagen per week gewerkt in een praktijk in Maastricht. Tussen 2009 en heden werkt hij 2-3 dagen per week in een praktijk in Linne. Wouter is vanaf augustus 2019 2 dagen per week werkzaam bij Tandartsenpraktijk Bas Hengeveld. Op maandag en donderdag is hij in Weert te vinden.

Wouter is algemeen practicus met speciale interesse voor endodontologische en esthetische/ functionele tandheelkunde dmv composiet restauraties.

Wouter is lid van beroepsvereniging ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen).

Meer informatie over tandarts

Janina Adriaens
Mondhygiëniste

Janina is in 2001 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als mondhygiëniste.

Na haar opleiding is zij begonnen als mondhygiëniste in een algemene tandartspraktijk.
Vanaf januari 2008 is Janina werkzaam in Tandartsenpraktijk Bas Hengeveld.
Op dinsdag, donderdag en vrijdag is zij werkzaam in de praktijk.

Janina is lid van de beroepsvereniging NVM; Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, intercollegiale toetsingsgroep Weert en staat ingeschreven in het AGB-register.

Haar interesse naast de preventie, ligt op het meer complexe parodontale vlak.

 

Meer informatie over mondhygiëniste

Janneke
Gediplomeerd tandartsassistente

Janneke heeft in 2006 haar diploma behaald van de studie tandartsassistente aan het ROC Eindhoven. Tijdens haar studie heeft zij bij verschillende tandartspraktijkenstage gelopen. Na haar studie is zij meteen begonnen bij tandartspraktijk Bas Hengeveld. Begin 2021 heeft Janneke een uitstap gemaakt naar een nieuwe uitdaging. Wij zijn echter blij dat zij vanaf september 2021 weer op haar oude, vertrouwde plaats is.

Meer informatie over tandartsassistente

Joyce
Gediplomeerd tandartsassistente

Joyce heeft in 2016 haar diploma behaald van de studie tandartsassistente aan de Gilde opleidingen in Venlo. Tijdens haar studie heeft zij bij verschillende tandartspraktijken stage gelopen. Na haar studie is zij meteen begonnen bij tandartspraktijk Bas Hengeveld.

Meer informatie over tandartsassistente

Marja
Tandartsassistente

Marja is begin 1978 begonnen als tandartsassistente in een tandartspraktijk in Weert. Toentertijd is zij intern opgeleid door de tandarts zelf. In deze praktijk heeft zij 12 jaar gewerkt. Na een pauze als tandartsassistente is Marja bij de opstart van tandartspraktijk Bas Hengeveld, in september 2001, weer begonnen als tandartsassistente.

Meer informatie over tandartsassistente

Kendra
Gediplomeerd tandartsassistente

Kendra heeft in juni 2021 haar diploma behaald van de studie tandartsassistente aan het Summa College in Eindhoven. Tijdens haar studie heeft zij bij verschillende tandartspraktijken stage gelopen.

Vanaf juni 2021 is Kendra aan de slag gegaan als tandartsassistente bij tandartspraktijk Bas Hengeveld.

Meer informatie over tandartsassistent

Kiki Hengeveld-Munten
Administratie / Praktijkmanager

Kiki heeft de Hoge Hotelschool in Maastricht gedaan. Ondanks haar baan in de marketing bij een hotel is zij vanaf de opstart in 2001 verantwoordelijk geweest voor de boekhouding en de personele administratie van tandartspraktijk Bas Hengeveld. Met het groter worden van de praktijk richt Kiki zich inmiddels volledig op de praktijk. Naast de administratie regelt zij allerlei zaken die komen kijken bij de bedrijfsvoering van de praktijk.

Tandartspraktijk Bas Hengeveld

Mocht u ook willen werken bij Tandartspraktijk Bas Hengeveld, stuur dan een email naar administratie@bashengeveld.nl.